Preloader images
Preloader icon

Ca agenție imobiliară, am avut mii de anunțuri cu teren de vanzare Deva, majoritatea dintre ele fiind folosite ulterior pentru construcția unei case, locuință individuală.

De-a lungul timpului, cât și datorită experienței, am asimilat multe cunoștințe în domeniu, lucruri care ar trebui avute în vedere atunci când urmează să achiziționezi un teren de vanzare Deva.

Dacă ești pe punctul de a construi o casă pentru familie și ești în căutare de teren de vanzare Deva, iată câteva sfaturi utile care te-ar putea ajuta să iei decizia corectă.

Locație pentru teren de vanzare Deva

Acest lucru, este de departe, cel mai important considerent atunci când cauți un teren de vanzare. În afară de locația la nivel de oraș, este importantă și locația dintr-un lot, dacă face parte dintr-o diviziune a unui lot dacă este o parcelă individuală, dacă este corect poziționată din punct de vedere legal.

Dacă ai copii, terenul pe care urmează să construiești o casă, de preferință, ar trebui să fie în apropierea unei școli și a unor facilități de agrement. De asemenea, ideal ar fi ca un teren de vanzare Deva să fie în apropierea locului de muncă, pentru a evita orele aglomerate în trafic.

Vecini pentru teren de vanzare Deva

Vecinii constituie, de asemenea, un criteriu de selecție atunci când alegi unde vei locui, probabil, toată viața. Parcela trebuie să fie situată într-o zonă cu case, liniștită, să nu fie într-o zonă industrială sau într-o zonă cu mare gălăgie.

Cea mai mare greșeală pe care o fac unii viitori proprietari este că ”se îndrăgostesc” de teren, fără să aibă în vedere și alte întrebări posibile. De exemplu, în următorii 5-10 ani, ce se va putea construi în jur sau pentru ce tip de industrie este pretabilă zona. Ca exemplu, vei putea dormi cu un tren care trece de 10 ori pe noapte pe sub geamul casei tale?

Utilități pentru teren de vanzare Deva

Înainte de a face o achiziție a unui teren, recomandăm tuturor clienților să se asigure că au utilități sau că, cel puțin, le vor putea obține cu fonduri reduse. De asemenea, să se asigure că au drum de acces la teren, fără posibilitatea de a fi restricționat de vreun vecin.

Imobiliaregreen vă oferă o gamă variată de teren de vanzare Deva, ideal pentru construcția unei case, pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?