Preloader images
Preloader icon

Despre noi

Un partener de încredere

peste

17
ani de experienta

Indrumarea de care aveți nevoie

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta. Considerăm, că în domeniul tranzacțiilor imobiliare, un partener de încredere stă la baza unei colaborări de succes.

Echipa Noastra

Echipa Green House & Real Estate va multumeste pentru ca vizitati si apreciati acest site. Va invitam sa ne vizitati la sediul agentiei noastre situat in: Deva,Bulevardul 1 Decembrie 1918,bl.2 parter. tel.fix: 0354.409.035 tel mobil:0764.771.855-0731259599 / 0728020555

Puterea noastra

Green House & Real Estate vine în întâmpinarea ta cu o echipă cu o experiență de ani de zile în domeniu, un colectiv tânăr, empatic și de încredere,care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.Green House & Real Estate îți stă la dispoziție până când problema ta este rezolvată. Și asta într-un timp cât mai scurt. Pentru că… time is money! Strategia firmei este una dinamica si adaptata la conjunctura pietei imobiliare. Suntem dedicati si orientati catre clienti pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util.

Valorile noastre

Green House &Real Estate – cautam impreuna, reusim impreuna. Acordam atentie fiecarui client si ne straduim ca acesta sa investeasca profitabil prin intermediul nostru. Stim ca succesul nostru se poate construi si baza doar prin succesul fiecarui client in parte. Fiecare client care a investit profitabil prin Green House &Real Estate a mai pus o caramida la temelia constructiei noastre de succes si actionam astfel incat sa avem un numar cat mai mare de clienti multumiti. La baza consolidarii si dezvoltarii firmei noastre stau investitiile permanente in baza materiala si in personal, dar mai ales clienti multumiti. Clientii care revin sau ne recomanda altor clienti sunt cei care stau la baza succesului nostru fiind o adevarata “mina de aur” pentru Green House &Real Estate .

De ce sa ne alegeti

Suntem un partener de incredere

prin care puteti sa cumparati, vindeti sau sa inchiriati orice tip de imobil, de la garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale.

Oferim:

99
Imobile vandute
70
Imobile la inchiriere
90
Vandute recent
1600
Clienti fericiti

Ce spun clientii nostrii

"Promptitudine,eficientă și profesionalism !!! Oameni minunați, recomand cu incredere."
Claudia Popescu
"Profesionalism, experienta, calitate! Servicii de nota 10! Recomand cu incredere."
Diana Leaha
"Este o agenție cu oameni minunați sunt foarte corecți și te ajuta sa iti găsești cea ce iti doresti"
Vichi Vichi
"Seriozitate! Profesionalism! Încredere!"
Dogaru Daniel Cecilius
"O recomand cu incredere tuturor Agentia Imobiliara Green House & Real Estate. Foarte seriosi si 100% profesionali."
Renata Oprise
"Best agency ever!"
Anca Delia Muntean

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?