Preloader images
Preloader icon

Chirie garsoniera Deva – mutarea într-o garsonieră cu chirie în Deva poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani. Comparativ cu închirierea unui apartament, o garsonieră poate fi o locuință ideală, la jumătate de preț, dacă știi cum să o alegi.

Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cauți o chirie garsoniera Deva, ce are un efect de spațialitate, chiar dacă suprafața locuibilă este relativ mică.

Spațiu vertical pentru o chirie garsoniera Deva – o regulă excelentă a chiriașilor, mai ales a celor ce au optat pentru garsonieră, este să gândești. O garsonieră va avea suprafața orizontală mai mică, din acest motiv, pentru efectul de lărgime, caută locuințe cu pereți mai înalți. Într-o chirie garsoniera Deva se pot monta rafturi sau dulapuri mai înalte pentru depozitarea lucrurilor, asfel că nu va crea impresia de sufocare sau spațiu îngust, dacă lucrurile sunt așezate bine.

Depozitare amplă pentru chirie garsoniera Deva – lucrurile trebuie depozitate corespunzător, pentru că aici, fiecare spațiu contează și, dacă este amenajat eficient, poate găzdui o mulțime de lucruri. Păstrarea lucrurilor care nu sunt utilizate zilnic în dulap, vor face ca spațiul liber să arate îngrijit și gol, creând, astfel, ideea de spațiu mare.

De obicei, într-o chirie garsoniera Deva nu locuiesc mai mult de două persoane, astfel că un dulap mare pentru depozitarea hainelor ar trebui să fie suficient, ca să mai rămână spațiu și pentru alte mici obiecte decorative.

Alege o chirie garsoniera Deva unde este multă lumină naturală. Cu cât este mai luminată încăperea, cu atât pare mai mare ca suprafață. Așadar, orientează-te să fie geamuri mari, pentru că acestea influențează în mod direct de câtă lumină naturală vei avea parte.

Pentru un efect suplimentar, folosește perdele luminoase, de cuoare deschisă într-o chirie garsoniera Deva, care să nu blogheze lumina naturală de afară. De asemenea, o chirie garsoniera Deva accesorizeaz-o cu cât mai multe plante vii și oglinzi, pentru a crea un efect plăcut.

Ce e cel mai important – într-o chirie garsoniera Deva trebuie să te simți confortabil, care să te facă să te simți ca acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?