Preloader images
Preloader icon

Imobiliare Deva este în continuă ascensiune din punctul de vedere al puterii de cumpărare, în ciuda crizei politice existente în România la ora actuală. Ratele scăzute ale dobânzilor și o economie îmbunătățită au determinat o creștere puternică a pieței imobiliare Deva și în toate orașele țării, mai ales în ultimul an.

În prezent, dacă dorești să investești în imobiliare Deva, este deja o afacere profitabilă – indiferent dacă vrei să cumperi teren pentru construcția unor duplexuri sau blocuri, sau pur și simplu achiziționezi apartamente sau garsoniere pe care le poți închiria. Da, nu doar prețurile de vânzare – cumpărare au crescut, ci în aceeași măsură a crescut și valoarea chiriei.

Specialiștii în imobiliare și investiții pe termen lung, susțin că acum, investiția în imobiliare Deva este un business profitabil pe termen lung și un pariu aproape sigur. În medie, prețul de vânzare al apartamentelor a crescut cu 8%, față de anul trecut.

Nu doar piața de imobiliare Deva simte o creștere procentuală, ci în toate orașele din România au crescut prețurile la vânzarea de imobile, cele mai scumpe fiind în capitală și, cam la același nivel, în Cluj Napoca.

De exemplu, în București, prețul mediu de vânzare a crescut cu 5.4%, adică o medie de 1250 euro/metru pătrat. În Cluj Napoca, cel de-al doilea oraș cu cea mai mare populație din România, prețurile de pe piața imobiliară au crescut cu 10.7%, ajungând între 1050 – 1250 euro/metru pătrat în zonele de lux. În Deva, media pe metrul pătrat se situează între 700-1000 euro.

Atât oferta, cât și cererea de imobiliare Deva și în toată țara, sunt în continuă ascensiune, ca rezultat al retrospectivelor economice favorabile și al reglementărilor fiscale, deopotrivă.

Datorită codului fiscal de la 1 ianuarie 2016, s-a simțit o creștere mare pentru cererea de pe piața de imobiliare Deva, pentru că valoarea TVA a scăzut de la 24% la 20%. În același timp, s-a simplificat și procesul de colectare al impozitelor, care au stimulat creșterea economică și a investițiilor imobiliare.

Nu există restricții pentru cei care vor să achiziționeze imobiliare Deva sau în orice alt oraș din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?