Preloader images
Preloader icon

 

Agentia imobiliara Deva-Cumpararea unei locuinte este un eveniment important in viata noastra,acest lucru ne implica emotional dar si financiar.

 Aparent pentru unii cumpararea unei locuinte pare un lucru banal insa lucrurile nu stau chiar asa, mai ales daca nu aveti cunostiine minime in domeniul imobiliar.

Cumpararea unei locuinte o facem pentru termen lung. Pentru ca sa nu aveti surprize neplacute va recomandam trei pasi importanti atunci cand doriti sa cumparati o casa.

Pasul unu:

La primul pas trebuie sa stabilim bugetul necesar pentru achizitie. Daca avem surse proprii este simplu, insa daca avem nevoie de un credit imobiliar trebuie sa mergem la banca. Facem o simulare sa vedem cat putem sa imprumutam. Dupa ce stim care este bugetul trebuie sa stabilim ce fel de imobil dorim sa cumparam. Trebuie sa ne hotaram in ce zona, cartier am dori sa ne mutam. Alegerea trebue sa tina cont de serviciu, prieteni, scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun.Recomandam cautarea pe o singura zona astfel putem sa manageriem eficient ofertele de vanzare din piata.

Pasul doi:

La pasul doi stabilim cum incepem cautarea casei, daca alegem sa cumparam printr-o Agentie Imobiliara, recomandam ca inainte sa apelam la o agentie de preferat una cunostcuta si daca nu este una cunoscuta si nu am auzit de ea, trebuie sa verificam Agentia daca este de incredere.

Atentie! Sunt foarte multe ,,Agentii Imobiliare’’ care nu au Agenti Imobiliari atestati in imobiliare si nu au pregatirea profesionala pentru imobiliare.O Agentie Imobiliara serioasa va poate oferii servicii imobiliare de calitate.

Pasul trei:

La pasul trei trebuie sa aveti in vedere ca o oferta imobiliara buna nu va sta la vanzare mai mult de o luna de zile si aici ma refer la apartamente, garsoniere, deci atunci cand gasiti o casa care va place nu ezitati si cumparati-o!

Recomandam apartamentele fara amenajari recente pentru ca puteti negocia la pret si la case noi recomandam ca finisajele interioare sa fie la alegerea dumneavoastra intr-un buget pus la diaspozitie de catre dezvoltator.

Dupa ce ati gasit casa si ati batut palma cu proprietarul urmeaza perfectarea actelor de vanzare-cumparare.

Atentie! Daca cumparati prin credit imobiliar asigurati-va ca stiti termenul exact de procesare a dosarului la banca. Antecontractul poate avea si o clauza de prelungire a timpului de semnare a contractului pana la procesarea dosarului la banca. Astfel nu riscati sa pierdeti suma de bani data cu titlu de avans proprietarului.

Perfectarea actelor precontact , contract de vanzare-cumparare se  va face exclusiv la notariat cu respectarea legilor si normelor in vigoare.Cumpararea unei locuinte este un eveniment important in viata 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?