Preloader images
Preloader icon

Alegerea corectă din multitudinea de spatii birouri Deva poate fi dificilă, pentru că poate avea repercursiuni asupra afacerii voastre. Locația greșită, de exemplu te poate costa angajați sau clienți, chiar dacă, chiria este mai mică. În plus, trebuie să te axezi pe nevoile viitoare ale companiei, nu doar pe situația actuală. Te-ai gândit vreodată cât de scump te poate costa o chirie aparent mai ieftină?

Proprietarii de spații de birouri Deva preferă chiriași pe termen cât mai lung, astfel că și antreprenorii trebuie să ia în considerare aceste întrebări punctuale înainte de a decide care este cea mai bună alegere pentru afacerea lor:

Spatii de birouri Deva – compania mea va crește în următoare perioadă?

Orice firmă trebuie să gândească în perspectivă, nu doar la situația actuală. De exemplu, dacă compania va avea nevoie de mai mulți angajați în următoarea perioadă, este posibilitatea de extindere pentru spatii birouri Deva? Sau orice alți factori ar trebui luați în considerare vis-a-vis de creșterea firmei.

Spatii birouri Deva – este o locație accesibilă pentru angajați?

Ia în considerare închirierea unor spatii birouri Deva și în funcție de accesul angajaților – dacă să ajungi la birou presupune efort, trafic dimineața pe sensul de mers și o navetă lungă, cel mai probabil angajații vor fi nemulțumiți.

Spatii birouri Deva – este locația potrivită pentru clienți?

Lumea nu prea își asumă costurile de transport, astfel că, clientul dorește să aibă acces rapid și facil la orice – astfel, dacă biroul este departe de accesul lor, s-ar putea să renunțe la colaborare din pricina distanței și se vor reorienta spre concurență.

Spatii birouri Deva – pot exista costuri ascunse?

Înainte de a închiria unul din oferta de spatii birouri Deva, asigură-te că ai luat la cunoștință toate cheltuielile prevăzute. De asemenea, ar fi fi bine să afli și care este starea clădirii, pentru a calcula care ar fi costurile de întreținere iarna pentru căldură și vara pentru aer condiționat.

Nu în ultimul rând, asigură-te că ai locuri de parcare pentru tine și angajații tăi – căutarea unui loc de parcare în fiecare dimineață poate fi o adevărată provocare și frustrare.

Apelând la imobiliaregreen, un agent se va asigura că îndeplinește toate criteriile solicitate și că vei închiria unul din spatii  ideale pentru dezvoltarea businessul-ui tău din ofertele de spatii birouri Deva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?