Recomandat
  • De Vanzare

Casa si spatiul comercial Deva zona Centrala

Adaugat: 1 an inainte
€290,000.00 €250,000.00
  • 872 Dimensiunea parcelei
  • 262 Suprafata
  • Vinzare Tipul tranzactiei

Descriere Proprietate

  • ID Proprietate: IG-498
  • Programare vizualizare
Descriere

Proprietatea pe care v-o propun astazi spre vanzare are toate ingredientele necesare pentru a ne simti acasa: spatiu locativ generos,o curte ingrijita . Pozitionata in orasul Deva, la doar cateva minute de intrarea de pe autostrada , intr-o zona de case. Aceasta proprietate poate fi destinata ca si locuinta permanenta cat si sub aspect investitional pentru posibilitate constructie pentru dezvoltatori imobiliari,  afacere ,cabinet etc .

Casa in suprafata de 262mp cu acces din 2 strazi . Spatiu comercial pretabil pentru cabinet medical, clinica medicala, cabinet individual, cabinet avocatura, pensiune, casa pentru vârstnicii etc.

Casa compusa astfel: parter: doua holuri, bucatarie open space cu spatiu de servit masa, baie, camara, dressing, 4 camere mari, casa scarii generoasa, beci si un garaj cu acces direct din strada.

Mansarda cu hol central, baie, trei dormitoare, pod necompartimentat si terasa in aer liber spre curte.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii pe gaz si 2 seminee. Dispune de geamuri termopan, instalatie termica pe cupru, gresie, faianta, parchet, acoperis nou, izolata exterior.

Teren in suprafata de 872 mp cu deschidere la doua strazi. Casa P+M, constructie in curte, doua garaje din BCA in suprafata de 56mp cu planseu de beton si fundatie, filigorie 2×3,5 m, gradina, spatiu verde, pomi fructiferi, zona de acces auto.

Suntem si ramanem la dispozitia celor interesati sa descopere casa  pe care acum o  propunem spre vanzare, cu orice informatii si detalii suplimentare, precum si pentru programarea unei vizite de prezentare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0764771855 sau ne puteti vizita la sediul  agentiei noastre :

– Deva, bulevardul 1 Decembrie 1918, bl.A parter, intre cinema Patria si Centrul Vechi.

Informatii
Dotari
Centrala termica 
Faianta 
Geam termopan 
Gresie 
Parchet 
Scara interioara 

Proprietate pe harta

Scoruri de mers

Statistici vedere pagina

Evaluări și recenzii

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%

0.00

Rating general
0 ratinguri
0.00%
0 comentarii

Nu sunt inca recenzii.

Întrebați despre proprietate

Calculatorul de plată ipotecară

€5352.81 / luna
€116000
  • Pretul dvs
  • Depunerea dvs
  • Dobânda dvs
Toate calculele se bazează pe cifre provizorii și estimate și nu înlocuiesc niciun sfat financiar