Apartament 3 camere zona centrala

  • 4
  • 1
  • 2
  • 3

ID-ul Proprietatii : IG-219

Vanzare 46.000€ - Apartament 3 camere
65 mp Nr. Camere 3 Bai 1 Anul Constructiei 1980
 
 Adauga la Favorite
Printeaza

De vanzare apartament   cu 3 camere, semidecomandat, aflat la etajul 9 intr-un imobil de tipologia P+9E, care ofera acces rapid catre mijloacele de transport in comun.
Apartamentul are urmatoarea structura: sufragerie,2 dormitoare,baie ,hol ,bucatarie si balcon pe suprafata dormitoarelor.
Spatiul de locuit nu prezinta imbunatatiri. Apartamentul are toate utilitatile, iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii. Geamuri de termopan pe tamplarie de PVC.
Pretul de vanzare este de 46000 euro. Pentru mai multe detalii  dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la tel.0726919544 sau la sediul agentiei Deva,Bulevardul 1 Decembrie bl.2 parter, intre Nissan si Romtelecom(Posta veche).

Detalii proprietate

  • Apartament 3 camere zona Piata Victoriei: 46000 euro

Salut! Sunt Marius de la imobiliaregreen.ro

Ai o proprietate si doresti sa obtii mai repede un client ? Iti punem la dispozitie experienta si portofoliul nostru de clienti.

Adauga gratuit un anunt pe site-ul nostru. Fa-ti rapid un cont (dureaza maxim 30 secunde) si logheaza-te, iar apoi adauga proprietatea pe imobiliaregreen.ro – SIMPLU SI RAPID    – Logare / Vreau cont

ADAUGA UN ANUNT

Show Buttons
Hide Buttons