Categorii:
Recomandat

Apartament 4 camere ,decomandat,etaj 3,Piata Centrala

Adaugat: 3 săptămâni inainte
€99,990.00
  • Vinzare Tipul tranzactiei

Descriere Proprietate

  • ID Proprietate: IG-4137
  • Programare vizualizare
Descriere

Ofera familiei tale un apartament de 4 camere decomandat, Ideal  pentru o familie cu copii sau pentru cei care doresc sa se extinda, ofera spatii care pot fi personalizate dupa visele tale.

Apartamentul de 4  camere situat in zona Piata Centrala  este o proprietate atractiva cu multe facilitati si avantaje. Situata intr-o zona cu blocuri de 4 etaje, este cunoscuta pentru atmosfera placuta si spatiile verzi generoase.

Proprietatea se afla la etajul 3 dintr-un total de 4 etaje, oferind astfel o priveliste frumoasa si o atmosfera linistita. Apartamentul de 4 camere  este decomandat, oferind un plan de amenajare flexibil si practic. Dispune de 3 dormitoare  spatioase, care ofera suficient spatiu pentru o familie sau pentru a crea diferite zone functionale ,bucatarie,living si 2 bai .

Un avantaj important este apropierea de diverse facilități, precum Piata Centrala, Gara  și transport public. Acest lucru facilitează accesul rapid la zonele de interes, precum și la diverse servicii și activități recreative.

Apartamentul dispune de 2 bai , asigurand confort si intimitate proprietarilor . De asemenea, beneficiază de un balcon, oferind posibilitatea de a vă relaxa în aer liber și de a admira priveliștea din jur.

Cu toate aceste caracteristici, apartamentul cu 4 camere  este o optiune atractiva pentru cei care cauta o locuinta confortabila si bine amplasata intr-o zona plina de verdeata si facilitati.

Informatii
Dotari

Proprietate pe harta

Scoruri de mers

Statistici vedere pagina

Evaluări și recenzii

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%

0.00

Rating general
0 ratinguri
0.00%
0 comentarii

Nu sunt inca recenzii.

Întrebați despre proprietate

Calculatorul de plată ipotecară

€1845.61 / luna
€39996
  • Pretul dvs
  • Depunerea dvs
  • Dobânda dvs
Toate calculele se bazează pe cifre provizorii și estimate și nu înlocuiesc niciun sfat financiar