Categorii:
Recomandat

Apartament 2 camere,2 balcoane zona Dorobanti

Adaugat: 3 săptămâni inainte
€58,000.00
  • Vinzare Tipul tranzactiei

Descriere Proprietate

  • ID Proprietate: IG-4137
  • Programare vizualizare
Descriere

Bună ziua, căutători de rafinament și eleganță in orasul Deva! Astăzi, vă prezint o oportunitate excepțională: un apartament cu 2 camere, amplasat cu măiestrie intr-un bloc de 4 etaje la etajul 2 ,pe mijloc. Bloc construit in 1990 .   Chiar daca nu are imbunatatiri , apartamentul este o panza pentru visele tale, asteptand sa fie transformat intr-un spatiu plin de caldura si confort. Odată cu structura detașată, acest loc devine un spațiu fluid, unde energiile curg liber și fiecare cameră are propria identitate.
Cu o suprafață utila  de 52 mp, acest apartament ademenește prin dimensiunile sale intime, invitându-vă să descoperiți frumusețea în micile detalii. In plus, avantajul celui mai bun pret din zona adauga un element practic, oferindu-ti o oportunitate unica de a detine o locuinta cu adevarat speciala intr-un cartier deosebit.Deci daca visezi sa ii dai rafinament si eleganta casei tale atunci acest apartament este ideal.
Așadar, acest apartament cu 2 camere din  cartierul Dorobanti  nu  va fi doar  o casă, ci o poveste vie și oportunitatea de a-ți crea propriul colț de fericire .

Contactează-ne acum și programează o vizionare

Informatii
Dotari

Proprietate pe harta

Scoruri de mers

Statistici vedere pagina

Evaluări și recenzii

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%

0.00

Rating general
0 ratinguri
0.00%
0 comentarii

Nu sunt inca recenzii.

Întrebați despre proprietate

Calculatorul de plată ipotecară

€1070.56 / luna
€23200
  • Pretul dvs
  • Depunerea dvs
  • Dobânda dvs
Toate calculele se bazează pe cifre provizorii și estimate și nu înlocuiesc niciun sfat financiar