Despre noi

Despre noi


Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.
Considerăm, că în domeniul tranzacțiilor imobiliare, un partener de încredere stă la baza unei colaborări de succes.

Echipa Green House & Real Estate va multumeste pentru ca vizitati si apreciati acest site. Va invitam sa ne vizitati la sediul agentiei noastre situat in:
Deva,Aleea Viitorului nr.2A,sala 2 B,in incinta Institutului Multimedia
tel.fix: 0354.409.035
tel mobil:0764.771.855-0731259599 /  0728020555

Green House &Real Estate – cautam impreuna, reusim impreuna. Acordam atentie fiecarui client si ne straduim ca acesta sa investeasca profitabil prin intermediul nostru. Stim ca succesul nostru se poate construi si baza doar prin succesul fiecarui client in parte. Fiecare client care a investit profitabil prin Green House &Real Estate a mai pus o caramida la temelia constructiei noastre de succes si actionam astfel incat sa avem un numar cat mai mare de clienti multumiti. La baza consolidarii si dezvoltarii firmei noastre stau investitiile permanente in baza materiala si in personal, dar mai ales clienti multumiti. Clientii care revin sau ne recomanda altor clienti sunt cei care stau la baza succesului nostru fiind o adevarata “mina de aur” pentru Green House &Real Estate .

Green House & Real Estate vine în întâmpinarea ta cu o echipă de profesioniști cu experiență de ani de zile în domeniu, un colectiv tânăr, empatic și de încredere,care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.Green House & Real Estate îți stă la dispoziție până când problema ta este rezolvată. Și asta într-un timp cât mai scurt. Pentru că… time is money!
Strategia firmei este una dinamica si adaptata la conjunctura pietei imobiliare. Suntem dedicati si orientati catre clienti pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util.

Suntem un partener de incredere prin care puteti sa cumparati, vindeti sau sa inchiriati orice tip de imobil, de la garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale.
Oferim: Promtitudine în tranzactionare si orientare catre nevoile clientului
Diminuarea costurilor unei tranzactii imobiliare
Consultanta si asistenta juridica
Reducerea timpului alocat cautarii/vanzarii unui imobil
Vizionarea proprietatilor
Siguranta tranzactiei
Obtinerea unui pret corect de vanzare/cumparare
Filtrarea clientilor/proprietatilor potrivite
Insotire si consultanta la semnarea contractelor sau al actelor aditionale

Salut! Sunt Marius de la imobiliaregreen.ro

Ai o proprietate si doresti sa obtii mai repede un client ? Iti punem la dispozitie experienta si portofoliul nostru de clienti.

Adauga gratuit un anunt pe site-ul nostru. Fa-ti rapid un cont (dureaza maxim 30 secunde) si logheaza-te, iar apoi adauga proprietatea pe imobiliaregreen.ro – SIMPLU SI RAPID    – Logare / Vreau cont

ADAUGA UN ANUNT

Show Buttons
Hide Buttons