This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Cum aflu ce locuintă mi se potrivește?
Cel mai simplu răspuns la aceasta dilema este: un apartament mare,imbunatatit,cat mai central si cat mai ieftin.
Pornind de la aceasta caracterizare îți prezentăm mai jos motivele pentru care poți renunța oricând la una sau mai multe din cele 4 criterii, iar rezultatul final va fi un apartament potrivit atât pentru nevoile tale actuale cât și pentru cele viitoare.
Atenție la dimensiunile imobilului cumpărat! Oare chiar ai nevoie de o suprafață atât de generoasă? Gândește-te și la costurile pe care acest lucru le presupune.
Uneori un imobil prea mare poate reprezenta un inconvenient major, spațiul pe care ulterior îl vei descoperi ca fiind excedentar necesitând eforturi financiare considerabile, atât în faza de achiziție cât și pentru întreținere
Nu cumpăra un apartament numai pentru că este frumos ambalat! Mai devreme sau mai târziu, în funcție de bugetul de care dispui, își poti personaliza apartamentul conform propriilor gusturi, de aceea nu trebuie să plătești pentru finisaje pe care la un moment dat le vei îndepărta
Cumpără un apartament situat într-o zonă bună! Trebuie să știi că, la fel de bună ca o zonă deja consacrată, poate fi și o zonă aflată în plină dezvoltare. Diferențele de preț între cele două zone astăzi pot fi mari, dar peste o perioadă de timp când tu vei dori să vinzi, probabil aceste diferențe se vor diminua.
Nu tot ce este ieftin este si bun pentru tine.Cine nu-și dorește un apartament ieftin? Însă, în spatele unui preț mic se pot ascunde vicii pe care singur s-ar putea sa nu le descoperi.
Specialiștii nostri te vor ajuta să cumperi cel mai bun apartament, identificând atât nevoile tale actuale de locuire, cât și pe cele din viitorul apropiat. Astfel nu vei fi nevoit să îți schimbi apartamentul mai devreme decât ți-ai propus, doar pentru că planurile tale s-au modificat între timp. Un specialist știe ce întrebări să-ți adreseze, în ce situații să te pună, astfel încât să descopere inclusiv acele nevoi ascunse pe care nici măcar tu nu le știai.
Atunci când vizionezi un apartament, trebuie să fii atent la detaliile tehnice generale ale acestuia, respectiv, la numărul de camere și dispunerea acestora, numărul de băi, orientarea în funcție de punctele cardinale, starea instalațiilor termice și electrice, starea pereților, starea generală a blocului, vecinătățile, etc.
Apoi există o serie de lucruri pe care n-ar trebui să le ignori atunci când vizionezi un apartament, lucruri aparent minore, dar care pot face diferența între o achiziție bună și una mai puțin bună:
Locurile de parcare libere din zona , curatenia de pe aleile din fata blocului ,
Apoi la interior: iluminatul si curatenia din casa scarii si din bloc .
Legat de vecini: cati dintre ei au centrale termice, cati sunt restantieri la Asociatia de proprietari.
Nimeni nu ar vrea sa locuiasca intr-un bloc ce risca sa fie decuplat de la utilitati
In interiorul apartamentului:Vezi daca poti face modificari normale ale spatiului interior,daca toate camerele sunt luminoase,daca baia are geam pentru aerisire ,privelistea de pe balcon, daca finisajele si materialele folosite sunt de calitate.
Sambata: 10:00 AM–1:00 PM
Duminica: Inchis