Preloader images
Preloader icon

Agentie imobiliara – perioada în care te afli în căutarea unei locuințe de cumpărat sau închiriat sau a unui teren pentru investiție, este una destul de dificilă, care are nevoie de atenție sporită și cunoașterea în detaliu a pieței imobiliare. Majoritatea noilor proprietari nu au experiență în proceseul de vânzare-cumpărare, motiv pentru care apelează la o agentie imobiliara.

Cum facem însă alegerea potrivită pentru o agentie imobiliara în Deva, care va trebui să fie partenerul și confidentul de nădejde, în alegerea proprietății potrivite, din toate punctele de vedere și, în același timp, care să aibă o atitudine imparțială și obiectivă?

Iată câteva criterii care te-ar putea ajuta să alegi o agentie imobiliara potrivită pentru nevoile tale:

Locație  – este recomandat să alegi o agentie imobiliara din orașul sau zona unde urmează să achiziționezi proprietatea. De exemplu, dacă urmează să cumperi un apartament în Deva, vei colabora cu o agentie imobiliara Deva.

Experiență – alege o agentie imobiliara care are o vastă experiență în domeniu, oameni profesioniști și bine pregătiți dar și care are un portofoliu de clienți vast. Acest criteriu este important pentru că vei avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de imobile, astfel cresc și șansele de a găsi locuința sau terenul ideal.

Comision – fiecare agentie imobiliara are stabilit un comision propriu din contractele de vânzare-cumpărare. Desigur, fiecare vânzător sau cumpărător și-ar dori să obțină cel mai mic comision din partea agenției. Totuși, analizează cu atenție acest criteriu, pentru că, adesea, comisionul reflectă calitatea, promptitudinea serviicilor oferite și interesul agentului imobiliar.

Contract – cu orice agentie imobiliara vei semna un contract, în care sunt stipulați termenii și condițiile, comisionul și alte clauze. Recomandăm tuturor clienților să citească cu atenție contractul și să ia la cunoștință toate specificațiile menționate, pentru o colaborare optimă.

Imobiliaregreen este o agentie imobiliara din Deva cu  experiență în domeniu, care are o echipa formată din oameni  dedicați muncii lor și buni negociatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?