Preloader images
Preloader icon

La bloc sau casa? E cea mai des întâlnită întrebare atunci când îți cauți o locuință, mai ales când dispui de fondurile necesare pentru oricare din imobile.

Sunt suficiente argumente pro și contra pentru bloc sau casa, depinde de foarte mulți factori șpi de criteriile individuale, stabilite de fiecare familie. Nu e nicio noutate faptul că, în ultimii ani, nivelul de trai a crescut și că, construcția de blocuri este tot mai mică, în timp ce, pe la suburbiile orașului Deva, vedem cum răsar falnice case și cartiere noi.

Înainte de criza economică, mulți proprietari de apartamente preferau să-l vândă și să-și construiască o casă pe un teren existent, probabil moștenit de la bunici sau părinți, pentru că prețul unui apartament cu 3 camere era aproape la fel cu ridicările unei case.

Totuși, în timpul și după criza economică, întrebarea a rămas: la bloc sau casa? Constructorii investitori au găsit alternative – au căutat materiale mai ieftine, terenuri mai mici și mai ieftine, situate la periferia orașului, departe de aglomerația urbană, pentru a putea oferi un cost decent de vânzare a unei case.

Bloc sau casa? Să locuiești la casă înseamnă să fii independent din punctul de vedere al cheltuielilor – energie electrică, gaz, apă, gunoi, fără să depinzi de alți locatari ai blocului. De asemenea, nu vei avea parte de conflicte cu vecinii în cazul în care se strică ceva, cu atât mai puțin cu gălăgia.

Totuși, bloc sau casa? La bloc ai tot timpul în apropiere un vecin gata să-ți sară în ajutor, ești, probabil, mai aproape de mijloacele de transport sau ești chiar în mijlocul orașului, cu acces la toate facilitățile. La casă tot timpul vei avea ceva de lucru – o reparație la gard, întreținerrea curții, plantarea unor plante ornamentale.

Indiferent de situație, experții noștri imobiliari îți stau la dispoziție pentru o analiza detaliată pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine și familia  – achiziția unui apartament la bloc sau casa?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?