Preloader images
Preloader icon

Achiziția unui duplex Deva poate ridica multe semne de întrebare unora. Puțini sunt însă cei care gândesc dincolo de granițele unei simple locuințe. Un duplex Deva este o casă împărțită de un perete, în două locuințe individuale, cu acces separat. De obicei, inclusiv spațiul destinat curții este împărțit în două de un gard ornamental sau de aranjamente de grădină.

Aceste locuințe sunt considerate cele mai avantajoase din punctul de vedere al costurilor, ce pot ajunge să coste cu 25% mai puțin decât o casă individuală, datorită faptului că împart aceeași fundație, un perete comun și același acoperiș. De asemenea, se economisește și suprafața terenului pe care este construit un duplex Deva, comparativ cu două case individuale.

1.De exemplu, un duplex Deva ar putea fi achiziționat, construit sau închiriat, atât pentru utilitatea unei locuințe cât și pentru un business. Ca idee, o parte a duplexului ar putea fi locuită, iar cealaltă parte ar putea fi amenajată ca spațiu pentru birourile afacerii tale.

În cazul unei familii care are și un business ce necesită un spațiu de lucru, deținerea unui duplex are mult mai multe avantaje decât două proprietăți diferite, atât din punctul de vedere al utilității, cât și din punctul de vedere al costurilor de întreținere.

2. O altă soluție ar fi achiziția unui duplex Deva împreună cu un membru al familiei, o rudă sau un prieten. Costurile de achiziție a unui duplex de obicei, pt fi aproape la jumătate față de cumpărarea unei case individuale. De asemenea, un alt avantaj la această idee este că vei avea vecini cunoscuți, fără frica de a locui atât de aproape în preajma unor străini.

3. Un duplex Deva oferă diverse posibilități, mai mult decât o simplă locuință. Dacă îți permite bugetul, idealul este să achiziționezi ambele părți ale duplexului, pentru a împărți funcționalitatea. O variantă ar fi să folosești o parte tip pensiune, dacă ai nevoie de spațiu pentru primirea frecventă a musafirilor, a rudelor dintr-un alt oraș sau a partenerilor de afacere.

4. Nu în ultimul rând, un duplex Deva poate fi extrem de util dacă dorești să locuiești în preajma părinților. De regulă, această situație este des întâlnită când ai nevoie de ajutorul acestora pentru îngrijirea copiilor. Vei avea intimitatea de care ai nevoie în propria locuință, dar în același timp ajutorul de care ai nevoie exact lângă tine.

Imobiliaregreen are în portofoliul să, în permanență, cele mai noi anunțuri de vânzare sau cumpărare, la cele mai bune prețuri pentru duplex Deva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?