Preloader images
Preloader icon

Piața de vânzare – cumpărare imobiliare este în continuă dezolvare, iar cele mai mult proprietăți ce se vând sau se cumpără sunt de tipul apartament 2 camere decomandat.

De ce să alegi un apartament 2 camere decomandat

Acest tip de imobil este cel mai accesibil raport calitate – preț. Un apartament 2 camere decomandat este mai scump decât o garsonieră sau un apartament nedecomandat, însă mai ieftin decât o casă. În același timp, un apartament 2 camere decomandat este suficient de spațios pentru o familie mică, de până la maxim patru membri.

Este epoca cumpărării de proprietăți, lumea nu prea mai dorește să stea în chirie. Acest lucru se datorează și faptului că guvernul sprijină achiziția de noi locuințe pentru tineri, prin programul ”prima casă”, de care investitorii imobiliari încearcă să profite din plin.

Uneori sunt atât de multe detalii de care trebuie să ții cont atunci când trebuie să alegi o locuință potrivită, încât decizia și alegerea potrivită poate deveni copleșitoare. DIn acest motiv, investitorii în imobiliare se gândesc cum să asigure un spațiu cât mai util, spațios și confortabil în același timp, care să îndeplineasă toate criteriile de selecție ale noului proprietar. Și, de regulă, cel mai mare succes îl au imobiliarele de tip apartament 2 camere decomandat.

De ce apartament 2 camere decomandat? E simplu. Proprietarii își doresc intimitate, comparativ cu un apartament nedecomandat, prin care se trece dintr-o cameră într-alta, mai ales dacă locuiesc mai mult de 2 membri ai familiei.

În Deva, cele mai multe imobiliare de tipul apartament 2 camere decomandat se caută în blocurile nou construite. Acest criteriu nu este însă o regulă, ci zona unde este amplasat imobilul este un criteriu de selecție pentru mulți viitori proprietari. Din acest motiv, mulți dintre ei preferă zone centrale, să fie aproape de toate facilitățile, de școli și de locul de muncă.

În funcție de bugetul disponibil și de zona dorită, imobiliaregreen vă oferă  gamă variată de vânzare sau închiriere apartament 2 camere decomandat Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fie că ești în căutarea unui apartament pentru închiriat, o casă de cumpărat, sau deții proprietăți pe care dorești să le scoți spre vânzare , noi reprezentăm soluția ta.

Deva,B-dul 1 Decembrie 1918,Bl.A parter

tel.fix: 0354.409.035
tel mobil: 0764.771.855
0731259599
0745613068 0728020555

office@imobiliaregreen.ro

Subscrie

si vei fii tinut la curent cu ultimele noutati

2019 – Housey. All rights reserved.
Design and implementation by MULTIDIMENSION S.R.L.

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?