Preloader images
Preloader icon

Alegerea unui apartament de familie care implică cel puțin un copil nu este deloc o sarcină ușoară. Este nevoie de multă muncă și căutare pentru identificarea locuinței perfecte, care să satisfacă nevoile familiei dar care, în același timp, să se încadreze în bugetul stabilit.

Sunt foarte multe întrebări pe care le adresezi agenției atunci când alegi un apartament de familie – este complexul în siguranță? Este cartierul un loc sigur, protejat? Este apartamentul destul de spațios? Proprietatea este una sigură, mai ales dacă se află la parter? Se află pe o stradă aglomerată sau pe una mai puțin circulată? Are terase sau balcoane generoase, confortabile mai ales pentru copii? Locul de joacă din apropiere este bine întreținut?

În plus, atunci când alegi un apartament de familie, un criteriu foarte important este să fie aproape sau cel puțin în zona unde copilul merge la școală. Acest criteriu de selecție este tocmai pentru o navetă rapidă, sau chiar abilitatea de a merge cu copilul pe jos la școală, fără risc de a traversa șoseaua intens circulată sau de a merge cu mijloace de transport în comun.

De asemenea, pentru un apartament de familie ar fi bine ca în acel complex, sau cel puțin în apropiere, să existe locuri de joacă pentru copii, un plus major. Înainte de a lua o decizie de achiziție, ar fi bine să vă interesați dacă mai aveți vecini cu copii – astfel aveți mai mari șanse să aveți activități comune și noi potențiali prieteni. Desigur, un apartament de familie în imediata apropiere de parc sau bibliotecă ar fi ideal.

Ca părinți, în primul rând trebuie să ne gândim la a satisface nevoile celor mici. Două băi ar fi ideale – una de serviciu și una principală, astfel activitatea de dimineată poate fi împărțită între copii și părinți.

Nu în ultimul rând, pentru un apartament de familie, asigurați-vă că veți avea suficient spațiu pentru depozitarea jucăriilor, a cărților, hainelor și a papucilor.

Cu o căutare atentă și cu ajutorul profesioniștilor de la imobiliaregreen vei găsi locuința perfectă care va cântări toate nevoile voastre, însumate într-un generos dar accesibil apartament de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?