Preloader images
Preloader icon

Agentie imobiliara Deva imobiliaregreen.ro – În zilele noastre, majoritatea oamenilor care își caută o locuință încearcă să optimizeze costurile cât mai bine cu putință. Și, desigur, la achiziția unei proprietăți, cine nu ar vrea să salveze chiar și doar 1-5% din valoarea ei, procent care poate însemna câteva mii de euro din prețul de vânzare?

Acesta este rolul unui agent imobiliar de la agentie imobiliara Deva – să negocieze cu proprietarul, să afle și să apere interesul atât al cumpărătorului cât și al vânzătorului. Este adevărat că oricine poate să cumpere sau să vândă o casă sau un apartament, fără să semneze un contract cu un agent imobiliar. Dacă însă nu ai timp pentru asta, pentru a arăta proprietatea fiecărui client în parte, pentru a explica de fiecare dată dispunerea locuinței și caracteristicile sale, apelezi la o agentie imobiliara Deva, care te va ajuta cu vânzarea proprietății.

În cazul în care ai rolul unui viitor proprietar și cauți o locuință cu anumite specificații, la fel, agentie imobiliara Deva oferă consultanță și ascultă cu atenție necesitatea fiecărui client în parte. Poate îți dorești un apartament cu 2 sau 3 camere, poate vrei o casă cu piscină sau nu. Poate îți dorești o casă într-un cartier liniștit, cu o curte împrejmuită, unde să poți avea un câine și un spațiu de joacă pentru copii.

Dacă cauți ceva specific, un agent imobliar de la agentie imobiliara Deva imobiliaregreen este persoana a cărei misiune este de a știi și a căuta o locuință sau un teren care să se ptorivească cu nevoile și bugetul clientului.

Un agent imobiliar de la agentie imobiliara Deva trebuie să pună pe primul loc interesul clientului, înainte de propriul interes și este obligat să asigure confidențialitatea clientului. Toți experții imobiliari ai noștri pot stabili de la primul contact cu proprietatea care este valoarea acesteia, cu aproximație, având abilitatea de a știi dacă aceasta este subevaluată sau supraevaluată.

Un alt avantaj să apelezi la agentie imobiliara Deva este faptul că sunt vânzători care nu dorec să le fie mediatizată proprietatea, mai ales în mediul online. În astfel de cazuri, doar de la agentie imobiliara Deva imobiliaregreen poți afla de existența ei. Astfel de situații pot fi întâlnite la divorțuri, partaj, probleme de sănătate, situații de care, probabil, nu vor să știe rudele sau prietenii.

Un alt atuu al colaborării cu o agentie imobiliara Deva este faptul că, în tranzacțiile imobiliare se pot face tot felul de artificii sau capcane, care pot avea consecințe grave. Un agent imobiliar  însă va știi întotdeauna să identifice orice eroare de contract sau posibilitate de înșelăciune.

Cea mai bună modalitatea de a încheia un contract de vânzare cumpărare este de a vă asigura anticipat de orice potențială problemă poate apărea iar tranzacția să o efectuați doar când ești sigur că bunul cumpărat este în conformitate cu documentele.

Indiferent că ești proprietar de casă, apartament, teren, sau că îți dorești să cumperi o locuință, apelează cu încredere la profesioniștii în imobiliare de la agentie imobiliara Deva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Login

Register

terms & conditions

Show Buttons
Hide Buttons
Aveti nevoie de ajutor ?